Bereidingstijd
60 minuten
Open ravioli:
Stoof fijngsneden sjalotten aan, kruid met perperzout en klein beetje suiker. Blus met sherry-azijn.
Bak de champignons (o.a. trompettes de la morts, pieds de mouton, girolles) aan in boter, kruid met peper, zout en look.
Spiering:
Bak de spiering bruin aan. Plaats hem in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende ongeveer 45 minuten. Laat hem ca. 15 minuten rusten.
Prei:
Blancheer de prei kort in gezouten water en strijk in met gesmolten boter. Kruid de prei met peper en zout en brand af met bunsenbrander.
Pouder van prei:
Droog 100g groen van prei op ca. 70°C gedurende 2 uur. Mix fijn.
Boekweit:
Kook de boekweit gaar in gezouten water (ca. 6 minuten).
Dep droog en frituur op 180°C.
Olie van prei:
Neem 100gr groen van prei, plaats in thermomix met 100gr arachideolie. Mix 7 minuten op vollesnelheid, kruid met peper en zout.
Saus:
40cl demi-glace, 10gr pickles, fijn gemixt en 10 cl room.
Print dit recept